Ahoj Jirne, všeobecne Ti môžem tento skúter odporučiť síce mám 600-ku, ale okrem motora je to vlastne rovnaký skúter. Neviem čo by si chcel konkrétne vedieť, ale z môjho pohľadu ho hodnotím asi takto - skútrik som kúpil tento rok na výstave motocyklov v Bratislave kde mi ergonomicky najlepšie sedel /moja výška 184cm / medzi 400 kami
/pôvodne som chcel objem 300-400 favoriti boli Burgman 400, Kymco Xiting 400 a Dowtovn 350, ale mali výstavnú Akciu na Maxa 600-ku no nekúp to
/ samozrejme som si ho išiel odskúšať predajcovi mali predvádzačku - ked som sa previezol bolo rozhodnuté beriem ... nenabehal som veľa mám tam 3200km trošku ma pribrzdili zdravotné dôvody .... skúter jazdí ako hodinky bez poruchy, jazdil som okolo komína aj diaľnicu.... myslím že ide krásne, drží stopu a nakoniec sa mi zdá, že je to ešte bezpečnejšie ako po okreskách čo bol môj pôvodný zámer vyhýbať sa diaľniciam... skúter je pohodlný zadné tlmiče mám nastavené na strede a tá tuhosť mi vyhovuje... nie je to žiadny trhač asvaltu, ale po dlhšom jazdení ma zatiaľ nebolel chrbát čo som naozaj milo prekvapený, nakoľko už mávam problém s chrbtom myslím ak som bol na skútri za deň viac ako 6- hodín... sila a zrýchlenie mi plne postačuje... maximálne som išiel 165km/h tachometrových, mám tam turistické plexi givi takže viacej som to už nešponoval, nepotrebujem to, neláka ma to, jazdím pre pohodu a tu ten skúter pri 100-130km/h nemá chybu...spotrebu mám priemer 4,31l v aplikácii FUEL nahadzujem poctivo všetky tankovania od kúpy... vozím sa sám občas kufor ... dnes som kontroloval olej po 2200km zatiaľ plný stav od výmeny pri 1000km takže bez dolievania... toto sú moje skúsenosti, pocity a fakty s Maxymom za mňa zatiaľ spokojnosť .... všetkým prajem veľa šťastných kilometrov na vašich skútrikoch Peter.