Zábeh ukončený,včera sa mi pri nájazde 1000 km rozsvietila kontrolka výmeny oleja,zbehol som teda predajcovi,na počkanie mi vymenil olej v motore a urobil predpísané úkony,mohol som byť pri tom,žiaden problém.
Z motora po 1025 km vytiekol čistý olej,nechýbalo nič,aj na mierke neklesol ani o mm,občas som to pozrel,takže motor je ako to býva u značky SYM kvalitný,olej nežerie (neodpustím si poznámku-na rozdiel od jednej renomovanej japonskej značky)
Jazdné vlastnosti sú super,zákruty pomalé,ostré,tiahle alebo rýchle sú radosť,riadenie je absolútne presné,ochotne ide tam,kam treba-k tomu výborne naladený pohodlný podvozok,a brzdy už si tiež sadli,ani silné ani slabé,proste tak akurát,spokojný som maximálne.
Dnes ráno som postavil skúter na hlavný stojan,pozrel som a nastavil ventily,prístup výborný,do stavu na prvej fotke trvala demontáž presne 12 minút.
Vymenil som aj olej v zadnom prevode,keďže servisná príručka to káže už pri prvom servise,prístup ku skrutkám tiež bezchybný.
Teplota ráno bola +12C,ventily boli trochu viac pritiahnuté,mierky šli stuha,tak som ich dal tak ako to robím vždy-mierka sa musí posúvať pekne zlahka,bez drhnutia.
Ďalšie servisy už budem robiť sám,oleje nakúpené,dúfam že bude naďalej šlapať ako hodinky,klop/klop
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.