nechapem potom ked staci prelepit pakne na spojke preco prerabali K7-K8 chladenie variatora a spojky na K9, ked im stacilo dat lepsi material na spojku
,
No a neodradzam, pisem ze nech pocka ak sa problem vyriesi, tebe sa zda normalne ze mu povies ze kup skutra za 6300 euro co je 190 000 sk, este raz zdvoraznujem skutra o obsahu 400 , a po kupe ries lepenie spojky ?? zda sa ti to ako v pohode? a v servise ti tvrdia ze sa mas naucit jazdit, po 1500 km najazdenych od novoty? ze to je tvoja chyba,, preco prebiehali - haju sudy so suzuki v inych statoch ked staci prelepit pakne spojky, to im nikto nevedel aspon takto pomoct?
este raz, ked chcem noveho skutra,auto alebo hocico ine, aspon dva roky to ma jazdit ako nove !!
Ale mne je to jedno, kludne si ho kup , mna tiez tuto na fore varovali pred kupou toho skutra ohladom spojky, a nedal som si povedat ,, teraz riesim to co som predt kupou odignoroval
to foky: a este jedna vec, odradzujem ohladom spojky, ale zase kopec plusov som aj pisal preco prave tento skuter kupit to si necital? , neviem preco pises ze su to s****? to som nikde nenapisal ,, ak hej, tak ma oprav kde som to pisal.
A este dalsia vec, porad ako si mam dat nalepit pakne na spojku a pritom jazdit? to asi aj trva kym ti to niekde spravia nie?tyzden? dovtedy rozobraty skkuter , alebo kupit nahradnu docasnu spojku? ja som bol 3 tyzdne bez skutra , moc skoro po troch tyzdnoch od kupy nemyslis?
09082010856.jpg
09082010855.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.