NO tak som dnes uz volal servis, konecne pekne, trosku som sa povozil, ale zvuky zo spojky co uz idu pri kazdom rozbehu su neznesitelne uz, to snad ani neni normalne, co je to k.. za kvalitu , ak mali problem v celej europe s niecim pred troma rokmi, preco ten problem je aj v roku 2010 stale , to co je za kvalitu , vyrobca hovori o znacke?
Co viac , rozbeh pri 3000ot zacal byt dost trhany, a az od 4000ot ide normalne, rozbeh zakazdym trha , podskakuje, a do toho ten zvuk spojky.
mna snad asi slak trafi z toho bg. Zabiehal som to presne podla navodu, vsetko ako ma byt, normalne jazdim setrne, ziadne obiehanie, odpichy , alebo neviem co, ani tu spojku nechapem, sak som skor cestoval na dlhsiu trat, tak 100km, a tak, ziadne caste rozbehy v meste, a toto? Povedali ze mozno to bude spalena spojka, a zvuk o tom uz vedia,
Moja skusenost s burgman zatial bohuzial spatna, a akosi nemam doveru , aj ked je novy , este raz za budem opakovat, 9 rokov mam skutre roznych znaciek, poslednych 5-6 rokov to bolo vyhradne kymco, ani na jednom skutri som nikdy nemenil spojku kedze ani nebolo treba, ani raz som nemenil valceky vo variatore ani remen, vzdy som tam mal povodne a problemy co pisem vyssie mam prvy krat v zivote, a to som prvy krat kupil noveho skutra a to za takmer 6000 euro. Kuter ma teraz 1650 km najazdene, a uz servis?????? Pomoooc
Poviete mi ze suzuki je kvalita? Ze kymco je china a take reci, u mna je zatial velke sklamanie , (trosku rozmyslam ze som mal ist do downtownu, a som si 100% isty ze by problem nebol ziadny)
Teraz musim 110 km ist do servisu, nechat ho tam, vybavit si odvoz, a potom zase dovoz , coi bude minimalne 440 km , a to este nevie ci spojka bude moc byt reklamacia ak bude spalena, nehovorim o tom ze sa nebudel vozit, a ak sa objedna daky diel, cakanie bude minimalne 3 pracovne dni, co vidim ze tyzden budem bez skutra ,,,, no Parada
no o kvalite sa rozhodne hovorit neda ..