od denoo » 18 dub 2010, 11:03
no kilometre su 1300 najazdene, a asi sa im da verit, lebo podla papierov motorka jazdila iba 6 mesiacov , tak kilometre asi by mohli aj sediet, vidiet to aj na farbe, tak je uplne bez skrabanca, a to na ciernej pritom vidiet kazdy malinky skrabanec. Startuje pekne, aj rozbeh motor ide fajn, a ziadny zvuk nepocut , no ale ked pises ze tam vie blbnut spojka, snad vymena nestoji vela , ci?
ono pri tychto kilometroch sa jedna takmer o novy stroj , tak snad to by nemali byt problemy co sa tyka motora , spojky, atd, skor ma zaujima preco napr ta kontrolka rucnej nesvieti, ked v podstate je to nova motorka, to by sa nemalo stat, co som pozeral chladic , ten je krasny, vyzera ako novy , ani jedna mucha v nom, no ako od vyroby funglovka. Este som nepostrehol kontrolku dobijania baterie, take nieco by tam ale malo byt ci nie?
a ktomu svetielku v kufri, ale ma tri polohy ta packa, v strede ked je, tak svieti ziarovka, myslel som ze to ma mat daku funkciu, napr do lava ked je, tak nesvieti vobec, a do prava napr ze svieti stale, tak asi je to tak ze je jedno ci dam dolava alebo do prava tu packu, vlastne vtedy nema svietit vobec ziarovka, tak som to pochopil teda
mozno su to blbosti ale ked sa jedna o takuto drahsiu kupu, radsej aj blbosti chcem zistit, hlavne to, ze u 1500km by nemala by ziiadna zavada!! ani ziarovka
a este, rezerva paliva nesvieti? teda orientujem sa len podla ukazovatela? Kolko premeriava burgman 400k8 tachometer?
Suzuki BG 400 K9 chorvatsko 2011 na skutru 2400km