Pokud chceš původ Česká republika tak ti držím palce těch moc nebude spíš to bude zázrak když nějaký najdeš. Jak psali předemnou prohlédnout vyzkoušet a modlit.
Odesláno z mého Redmi Note 4 pomocí Tapatalk
Kubanec11 píše:Já děkuju za reakce. No nějak to zkusím. Nechci stroj v perfektnim stavu za 30tisic. Tak naivni nejsem. Ale chtel bych se vejit alespoň do 60ti a mit alespoň záruku, že to nemá 200000km v těle. Rozhodně nepotřebuji za málo peněz hodně muziky, teda alespoň jsem si to myslel (pokud mnou stanovene parametry znamenaji, že chci, tak se omlouvám). Pravda, 100000kč už se mi davat nechce. S Yamahou jsem udělal tuchybu, ze jsem si řekl, že mi nevadí, když na tom budu muset občas něco opravit, ale už toho bylo víc než dost a nechci aby to začalo lézt výrazně do peňez. Spíš mi šlo o to jestli nebudete mít vy, co máte zkušenosti, nějaký doporučení na konkrétní stroj, nebo prodejce.
čezeta píše:ahoj,poradí niekto kde kúpit plastové kryty rúk,prípadne aj použité,rok 2009,dík
bokor píše:čezeta píše:ahoj,poradí niekto kde kúpit plastové kryty rúk,prípadne aj použité,rok 2009,dík
Na K7 pasují tyto https://www.easyparts.nl/Hand-Protection-Cover-(Pair)-Transparente-PIAGGIO-MP3-Yourban_(Hand-Protectors)-p26249779
Mám je jednu sezonu a spokojenost .
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 18 návštevníků