Ahoj všem,
právě jsem koupil K8 a rád bych se na pár věcí zeptal. Projel jsem skoro celé vlákno a možná se trochu názory změnili/ucelili
1, měl jsem SYM GTS 250 a po přechodu na K8 jsem trochu zklamán ze zrychlení a vůbec průběhu otáček. Chtěl bych lepší rozjezd, jezdím většinou sám, ideálně bez dopadu na maximálku. Co jsem četl nejlépe vše origo + válečky dr pulley 18g? Dle všeho lepší akcelerace a dokonce vyšší maximálka?
2, koupil jsem ještě s origo gumama (má najerto necelé 2tis) a i když mají vzorek jako nový chci je raději vyměnit (7 let staré gumy už asi nemají tu správnou přilnavost ...), byl jsem spokonej s michelin city grip ale i dle webu výrobce a dalších recenzí se doporučují na K8 michelin power pure SC, máte zkušenosti?
3,a ted dotaz pro profíky
, celkem často se ze skůtru ozývají "podivné" zvuky, nejčastěji po zhasnutí motoru (třeba po minutě a to i bez baterky - měnil jsem) ale zaslechl jsem i za jízdy, zvuk připomíná nějaký upouštění nějakého tlakového ventilu ...
díky moc všem, snad píšu na správné místo
jinak demontoval jsem origo opěrku pro spolujezdce (verze Z - limited) takže případně prodám i se všemi plasty (bez sebemenších oděrek), už ji nebudu nikdy vracet (potřebuju kufr), barva YAY (černá s modrou perletí)