od Mr.Voza » 21 bře 2016, 22:29
Ahoj všem majitelům B400. Chci se zeptat jaká je životnost rozvodů u motorů Morini 400 - tzn. Burgman do roku 2006? Jde mě o to, že zvažuju koupi Benelli Velvet 400, kde je ten samej motor. Zatím jsem teda jenom ve fázi zjišťování informací, ale protože Velvetů moc není, tak i těch informací je na netu poskromnu. Psal mi tady v tématu, kde zjišťuju informace o tom skůtru Mirsil, že tady měl kdysi někdo Malaguti Madison 400, kde je taky tenhle motor a že snad musel 2x za sezónu měnit rozvody, či co. To mě trochu vyděsilo, tak se chci zeptat tady, protože v Burgoši je ten motor asi nejrozšířenější - jaká je životnsot rozvodů u tohohle motoru? Našel jsem tady info od Fokyho, že se rozvody neřeší a jsou na životnost motoru, ale Foky měl už ten novější, ne s motorem Morini. Stáhnul jsem někde na netu manuál k tomu staršímu a tam jsem o rozvodech žádnou zmínku nenašel. Znamená to, že tam jsou taky rozvody na životnost motoru, nebo jaká je jejich životnost?
Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP