No nepotesili jste me tak doufam ze to bude v poradku. Nejak jsem doufal ze posledni rocnik vyroby to bude mit vyresene lepe nez predchozi rocniky
Kazdopadne to neni oprava za x tisic korun ale par set coz jde. Z principu se mi nechce menit original a neco prelepovat, pokud to bude ale blbnout nechm to prelepit.
Burgman 650 Exe r.v. 2014 - tak snad budu spokojený na dlouhé roky, ale ted uz jako fakt
Necpi do toho další peníze a prodej to třeba za 100-110t. Stejně tě bude hlodat ta 650. Nikdo Ti opravdu asi víc nedá. Dnes taky koupíš auto za 600t a za týden prodáš tak za 450t. Vlastnil jsem už asi 13 aut a 5 moto a čím novější, tím větší prodělek.
Škoda Octavia III 1.4 TSi, Elegance Plus Suzuki DL 650 V-Strom K7
Zdravím pánové, loni na podzim jsem koupil "válečky" Dr.Pulley a extra mne nenadchly, je pravda, že otáčky šly dolů, takže motor nedostává takové kapky. Rozdělával jsem po ujetí kolem 2tis. km variátor abych se podíval co se událo. Podle mne má být plocha stejnoměrně opotřebovaná. Nějak jsem vzhled neřešil, ale minulý týden někde na you tube řešili chlapci úhel zkosení válečků. Ůdajně podle roku výroby. Máte s tím někdo zkušenosti nebo už jte něco takového slyšeli? Vše viz foto. Dík za reakce.... . Tady je to video http://www.youtube.com/watch?v=NLsN_Orq8GU.
Měl jsem dopravní nehodu (nezaviněnou) a koukám po dalším stroji ...a rozhodl jsem se rozšířit Vaše řady ...byl by někdo ochoten z okolí Strakonic mrknout na dva kousky v bike4ever bazaru...??? Please...
..to víte, mám to více, jak 300 km, tak jestli to má cenu cestovat tak daleko... Oba by měli být původem v ČR, takže známé stroje, případně se třeba může jednat o někoho tady z fóra...
...jestli by mi to někdo omrkl a projel a zjistil, co jsou zač a jestli to má smysl...byl bych moc vděčný
...takže klasika - to by byla zbytečná cesta. No nic, budu pokoukávat dál, nebo napíšu kámošovi v Itálii, ať mi něco zkoukne. (nebo že by brácha od Valina...?)
Každopádně díky moc kluci...
...a co třeba tento, ten se jeví, že by to mohlo odpovídat...?
Ahoj, předně gratuluji k volbě skútru. Co se týče tohoto inzerátu, kilometry by mohly i nemusely souhlasit, ale to nebývá důležité. Na první pohled je však zřejmé, že ten skútr byl buď velice dobře opečováván a pak by to nemusela být špatná koupě, nebo jsou fotky vyexportované z 3D studia. Ten skútr vypadá, jako kdyby ho zrovna vyrobili. To by však odhalila osobní prohlídka.. Dobře vyber..
2 Rosinol : ten varec máš docela dost zaprasenej, zasloužil by si pořádnou očistu, kup technický benzín a pořádně ho štětečkem vydrbej a neboj se přitlačit.