No já jsem si to sice v duchu myslel,že by to pro EU tam mohlo být,ale nevěřil jsem že by stupidní ISS za dvacet dolarů nemontovali do všech skútrů,no japonci no...
Jsi přečti tohle forum od začátku,tam jsem ty lapálie co s ním mám popisoval.No a na poslední vyjíždce mi v motoru křuplo naposledy a už to nejede vůbec.Tak si pro to přijedou a můžou spravovat znova,je to v záruce.Jako jinak jsem s tím spokojený ale chtělo by to ještě nějaké koníky navíc,tak už spíš šilhám po K7,ten je víc silnější a ješte bych pak potřeboval zjistit,ale nevím kde,kdybych tam přehodil ten variátor Malossi,co ho mám v tom mojim,jestli by to ještě o něco nezrychlilo...To modré podsvícení...uvažuji na tom novém potom spíš na nadsvícení
Mi se líbí to modré světlo od dálkové kontrolky když jedeš v noci tak je ten pult i pod budíkama pěkne nasvícený a když to přepneš na tlumené tak je všude tma,tak jsem uvažoval,že bych ty diody namontoval nějak seshora a aby na to nepršelo,tak asi pod ty plasty od řidítek...
[IMG]http://images3.pictiger.com/thumbs/a8/d1e94fdc70e92630b36c1ad8ee910da8.th.jpg[/img][/img]
no,tohle by už bylo asi moc...