Tak jsem našel info k alternátoru na B400...dle příspěvků na burgmanusa.com jsou hodnoty následující: K3: 375 watts @ 5000 RPM K4: max. 385 watts K5: max. 400 watts Nevím jak moc se tomu dá věřit... Každopádně běžný odběr mám cca 140W, při 4 blinkrech, brzdách a vyhř. gripech cca 305W, což ale není pernamentní hodnota. Tak se mi zdá, že by to mlhovky sneslo. Zatím mám vyhlídnuté tyto: http://www.auto-doplnky.com/mlhovky-cocky-maxtel-jf872-adc72804.html
Kdyby někdo věděl o nějakých diodových a homologovaných přídavných světlech, byl bych rád za info...
Začala mě svítit kontrolka oleje a tak jsem olej dolil ale kontrolka svítí dál nevíte někdo příčinu co bych měl ještě zkontrolovat? Chci zkusit vše než to dám do servisu. Díky za rady.
Má pouze "OIL CHANGE" - signalizaci výměny oleje. A tu vynuluješ tím, že přidržíš tlačítko SEL a během toho přepneš klíček z polohy OFF do polohy 1. Kontrolka se rozbliká a na 6000km zhasne.
| Life is better with MY KTM | Žijte naplno...tenhle kolotoč jede jenom jednu jízdu...
Ahojte,mám problém s únikem oleje.Na pravé straně je víko klikové skříně.V horní části je nějaká průchodka s kabeláží a pod tou průchodkou mi uniká olej.Budu to muset rozebrat a nově přetěsnit(je tam těsnění,ale použil bych spec. těsnící silikon),nebo to opravím bez rozebrání.
Tak jsem zjistil,že ta kabeláž je od alternátoru.Tak zkusím,jestli by to šlo nějak utěsnit bez rozebírání.
Tak jsem teď něco pojezdil ve dvou a s bočníma brašnama , plně naloženej , a dnes byl dotankovat ... 3,8 l / 100 km ... o půl litru víc než sólo a bez brašen .
Aktuálně Honda XL 600 V Transalp + Suzuki DL 650 V-Strom K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy. Exskůtry - Majesty 250 DX , Suzuki Burgman 400 , Silver Wing 600
Dva a půlkrát do práce ( 300 km ) a spotřeba 3,18 .... to se dá si myslím .
Aktuálně Honda XL 600 V Transalp + Suzuki DL 650 V-Strom K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy. Exskůtry - Majesty 250 DX , Suzuki Burgman 400 , Silver Wing 600
Ja mám na to program v mobile, mám tam nahodené všetky tankovania za 5 rokov, krásnu štatistiku a skutočne dlhodobú spotrebu...aj rozdiel v spotrebe medzi zimou a letom...
Naozaj by ma nenapadlo počítať spotrebu podľa jednej dvoch nádrží..
Honda ADV350
Gilera Nexus 500 , dlhodoby priemer za cca 77 000 km
Ne všichni potřebují znát spotřebu za 5 let s přesností na 3 a víc desetiných míst...a na spotřebu +/- dcl, mi občasný obyč.výpočet ve stylu najeté km/dotankování do plné stačí.
Tak tak,mě nezajímala ani tolik spotřeba,jako přesnost palubáku,ta spotřeba k mému překvapení je skoro stejná,jako na B 200,ale psát si každé tankování do mobilu fakt ne,na spotřebu nejezdím,jízdu si užívám,až začnu řešit spotřebu,tak si koupím kolo