Olda píše:Nesvítí,ale dost lidí to předělává,aby to svítilo.Taky už mi svítí
To otvírání sedla je bomba,chystám se na to taky,už mám koupené D.O.Jen mi chybí odskok a tak nějak trochu času
Hlavně si nekupuj ten motorek co tam mám já. Je to elktromagnet za 400 Kč a je úplně na prd. Seřídil jsem ho a promazal lanko tak, aby to běhalo, ale kdybych býval použil obyčejnej plastovej motorek z centrálu za 80 Kč, jako jsem použil na K2, udělal bych líp, protože má větší sílu jak tady ten těžkej tlustej ocelovej šmejd.
Jak máš udělaný ty světla, aby svítily obě? Jen zapojený potkávací vlákno u H4 vpravo, nebo máš větší úpravu? Já uvažoval, že by i do levýho světla možná ta H4 šla dát, ale mám obavu, co by na to řeklo dobíjení. Vím, že při svícení dálkovýma svítí dvě žárovky, takže by to mělo být dostatečně dimenzovaný, ale přeci jen při svícení dvou potkávaček pořád tam musí být větší nároky na spotřebu, ne? Nehledě na to, že jsem kdesi četl, že tam patří snad jen 35/40 W. Já tam mám klasiku 55/60 W a zapojit dvě takový žárovky už je rozdíl 35 a 110 W.
No a jinak nevím co se stalo, ale začala mi klesat ta vysoká spotřeba, tak jsem to vynuloval a najezdil po sídlišti takovou normální jízdou 10 km a svítí 4,3 l, takže spokojenost