Foky: Můj problém nejspíš vyřešen. Rozebral jsem vstřikování a "vyhnal z něj pavouky" a zároveň jsem za chodu odpojoval všechny možný čidla a nechal nahlásit chyby. Oddělal jsem i ovládání klapky a točil s ním ručně dle otáček. Jak jsem všechno postupně poskládal, aby chyby zase zmizely, už to jede skoro normálně. Pořád to není úplně raketa na rozjezdy, ale to bude novým obložením spojky, u kterýho je znát, že si s najetými kilometry "sedá" a je to lepší a lepší. Spotřeba ve městě zatím dolů nejde, zůstává na 6,2 l, ale předpokládám, že když nechám udělat kompletní diagnostiku a nastavení klapky, bude to O.K.
Jinak jsem namontoval alarm, centrální zamykání - zatím jen nádrže (schránku pod řídítky dodělám později, až seženu plastovou páčku otevírání, kterou mám zlomenou), elektrický otevírání sedla a udělal jsem přípravu na el. otevírání kufru a brzdový světlo, až kufr namontuju. Ještě mně zbývá vyměnit brzdovku, ale to asi počkám až vyměním brzdový destičky na pravé straně, protože mi z Goldfrenu poslali obě strany levý. No a samozřejmě jsem vyměnil i ložisko řízení a ložiska předního kola, jak jsi mi radil. Byl to porod, ale zvládl jsem to. Díky za rady