Ahojte, potreboval by som poradit s vymenou oleja.
chcem vymenit olej, este skor ako mi vypise na palubovke vymenu oleja. da sa nejako resetnut to pocitadlo aj ked mi este nevypisuje vymenu?
vdaka za odpovede, pekny den
Vdaka foky
majkl_bb píše:Takže jsem poslal kámoše motorkáře na druhým konci republiky, aby mně zkoukl K7 400. Poslal mně detailní fotky každýho škrábance a zaměřil se na všechno, co jsem po něm chtěl. Chtěl jsem po něm taky, aby pustil řídítka, jestli se nerozkmitají. A právěže rozkmitají. Na tachometru je 16.000, není to zepředu vůbec omlácený od kamínků, gumy řídítek i nášlapů jsou jak nový, dokonce i kotouče odpovídají těm kilometrům, ale zaráží mě ty řídítka. Na mým K2 se taky třepou, aniž by ložisko vykazovalo nějakou vůli. I když jsem dotáhl krk řízení tak, aby šel ještě lehce otáčet, prostě tak akorát, třepou se pořád. Řekl bych, že se jedná spíš o konstrukční vadu tak dlouhýho skútru. Jak je na tom váš skútr vzhledem k najetým kilometrům? Musí nutně kmitající řídítka poukazovat na stočený kilometry tachometru? Díky za bleskový reakce, abych se mohl rozhodnout, než mi ho někdo vyfoukne.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků