Bobika72 píše:Tak jsem se nechal taky namlsat tím KN filtrem. Jen jsem ho objednal jinde než SpiderK7, zato podstatně levněji. Cena 1.325,-Kč s osobním odběrem v Praze, takže navíc bez poštovného
seppi píše:Galls píše:Teoreticky bys nové těsnění neměl potřebovat. Včera jsem taky vyndaval koleno. Ital si za řádil, asi strhl šroub na kolenu a osmičku neměl, tak tam navařil šestku která se vytahovala. Takže koleno ven, odvrtat, zabrousit, navařit a zpět. Je to teda chuťovka, povolovat koleno pod hlavou pro někoho, kdo má ruce jak malé uhelky. Mezi hlavou a kolenem je měděný O kroužek - pokud bude v hlavě držet a nevypadne sám, tak ho tam nech. Mezi kolenem a výfukem je asi 5mm vysoká vrstvená měděná podložka - měla by být zamáčklá v kolenu a kus přesahovat přes přírubu. Pokud je nepoškodíš, tak by měly po smontování držet.
Ty ale koleno sundavat nejspíš nebudeš, takže jen zkontroluj těsnění u příruby.
Jo tak to jsem asi právě obdržel - asi 5 mm vysoká vrstvená měděná podložka..........tak doufám, že až se do toho pustím, bude to tam pasovat....je to origoš za 300Kč....to musí klapnout.......
foky píše:Přesně tak......materiál "FNF410 - 5mm" cena komplet rozborky + přelepu + složení + zaslání zpět cca 1100,-
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků