Mechanici na školení jezdit musí.A to speciální nářadí musí mít servis taky,myslím,že si ho dokonce musí koupit,mají to v podmínkách dealera,tak jak jsem je kdysi četl,když byly zveřejněny na netu.Jinak hledají furt dealery,tak kdo má zájem,může se do toho pustit,taky jsem uvažoval
Jednou jsem se byl mrknout na dealera v Polsku a hned jsem uvažoval,že ho budu servisovat tam.Všude hodně prostoru,čisto,motorky na hydraulických zvedacích rampách,ne jak u nás,samé malé a přecpané krcálky,kde se nejde ani hnout a mechoši se plazí po zemi...
Jinak mě ted napadlo,že Burgman 400 má letos 10 let výročí,kdy přišel na trh.Tak jsem se ted na ty šikmooké nas......
Kde je nějaká výroční exluzivní verze se speciální metalízou a různýma serepetičkama?Normálně se na to vykvákli a pro letošní rok se ani neobtěžovali změnit barvy
tak jsem zvědav,co vymyslí na příští rok.Jinak se mi celkem líbí ta zlatá metalíza,co má B650,který se mimochodem prodává snad jen u nás a v Holandsku,všude jinde prodávají jen Executive a navíc tuhle barvu měl B400 před 9 lety,tak tipuju,že ji budou mít příští rok