Hoj, tak jsem si včera udělal radost
. Konečně jsem na svého Burgmana namontoval držáky bočních kufrů. Už jsem po nich toužil dlouho, ale cena originál držáků (v přepočtu i s dopravou skoro 4.000,-Kč) mě odrazovala. Nakonec jsem sehnal pod rukou starší, ale nepoškozené boční kufry včetně držáků. Ty držáky byly ale z jiné motorky, tak mě čekala úprava uchycení na Burgmana. Na původně chromované držáky jsem nechal navařit hlazenku a kus plocháče k uchycení, dal jsem to opískovat a nechat nastříkat černým matným komaxitem. Kufry taky nejsou úplně nové, ale jsou nepoškozené jen s drobnými provozními oděrkami.
Výsledek: oba boční kufry včetně držáků, jejich následné úpravy, opískování a nastříkání - celková cena cca. 2.500,-Kč.
Jen ta úprava držáků, to byl porod
. Kamarád, který mi to dělal, celou dobu nějak moc nahlas hovořil o ženských genitáliích, psích výkalech a všech možných způsobech reprodukčního procesu
.
Jinak děkuji denoovi, který mi poskytl podrobné fotografie s uchycením držáků na B400. Chytit totiž přesně sklon a umístění držáků by bylo bez těch fotek naprosto nemožné.
Nejde mi sem vložit žádná fotka, tak asi 30 fotek je zde:
Odstraněn již nefunkční odkaz. Kyblos.