Hola, vzhledem k tomu, že mám burgoše a vůbec motorku jen velmi krátce určitě budu mít pár blbých dotazů, tak kdyby něco, pamatujte na to
.
A mám hned první dotaz(y) dají se někde sehnat ty gumičky se závitem co spojí plexi s kapotou? Pustil sem se do čištění a vyndal i plexi, ale po nasazení to nesedlo, klepalo to na jedný straně, tak sem to rozebral znovu a gumičku samozřejmě ropůlil. Na moji obranu musim říct, že předchozí majitel měl asi stejnej problém to tam nasadit zpátky jako já, protože ty gumičky co sou po obou stranách nejvejš sou už dost jetý.
Dnes sem byl v Suzuki v Okrouhlé a zjistil sem, že jedna jediná gumička, ne sada, ale gumička stojí 168 káčé, což mi teda přijde jako celkem slušná zlodějina. Tak mě napadlo jestli nevíte kde takovou stejnou koupit, nejlíp celou sadu za rozumnou cenu.
No a ve snaze tohle nějak vyřešit pustil sem se do kutění vlastního systému utáhnutí plexi ke kapotě. A to tak, že sem to z druhý strany chtěl podložit a utáhnout normálně matkou, no ale přístup tam je celkem na prd, takže mi samozřejmě matka i s podložkou spadla a nevypadla. Vím kde je (nebo snad byla, dnes sem se projel a až na cinkání se nic nedělo, ale pak i ncinkání přestalo), ale nevim jak se k ní dostat. Je víceméně v břiše skůtru, tam jak je to žebrování zespoda, tak přesně tam jak je už plast nahoru a první "žebro". Docela rád bych to vyndal, aby to náhodou do něčeho nevlítlo, ale prívě nevim kde začít s odšroubováváním nebo vycvakáváním plastů.
No za nápady a rady předem díky.