tych 9716 kc sedi presne s tym co mne povedali, a to tiez sa popytali priamo dovozcu, a povedali im v styxe tuto cenu , teda je to takmer 12 000sk, takisto aj ja som to mal. Tak im povedz, ze sa objednavaju u ineho predajcu suzuki za 220 euro, co ti na to povedia, a urcite by som napisal do Styxu, kde uz o tom budu vediet, a mali by ti povedat poriadnu cenu aka ma byt. Kupit to mozem od nich to by nebol problem a poslat to.
Za montaz mi brali mam pocit 30 euro. Pre mna su lepsie originaly, lebo naozaj ide iba o zastrcenie jeden koncovky do druhej a ide. Da sa regulovat teplota na 4 stupne co je moc fajn, prve dva su na hole ruky, druhy a treti stupen asi tak na rukavice, a stvrty nepouzivam vobec, ten uz hreje trosku moc. Myslim ze neoriginaly maju nevyhodu, ze sa neda regulovat teplota, teda ason co som ja pozeral neoriginalne. Ked je tam priprava na to vyhrievanie , tak je dobre ju vyuzit, ak teda bude ta cena za 220 euro. Inak je to k nezaplateniu, ked je chladnejsie. Vyhreju sa pomerne rychlo. par sekund staci. Rukovate su oproti originalom bez vyhrievania citelne hrubsie, teda maju vacsi priemer, a mne vyhoju viac ako tie tenke originalne gumy na rukovetach