Čágo a sorry,
máš úplnou pravdu, krásné léto, spousta dovolené, koníčků a zálib, spousta práce, není čas na vypisování, raději jezdím a žiju.
A také máš pravdu, že sem už fandové modelu zabrousí asi jen omylem
, přitom B650tek u nás jezdí spousta, i u nás na zlínsku jsem v kontaktu s pár nadšenci. Bohužel je rychlá doba a ta si žádá rychlé odpovědi bez minima námahy, takže hrrrrrrrrrrrr na Facebook - tam je k dnešku registrovaných 775 člověků Suzuki Burgman všech kubatur pozitivních -
https://www.facebook.com/groups/280115382418020/about (také jsem dlouho odolával
) Přitom na SF je obrovská a historicky největší databáze zkušeností ze všech značek skůtrů co tu jsou a to se týká i jednotlivě B650 a B400. Spousta lidí sem spíš chodí si něco přečíst, než aby se podělila o zkušenosti - (počet zobrazení vlákna B650 - 397806!!!)
A teď k dotazům:
- B650 měly lambda sondu až od modelu 2006, takže nemusíš řešit.
- Já mám 2009, žárovky - vlevo jednovláknová H7, vpravo dvouvláknová H4, H7 svítí pořád a H4 přepíná vlákna tlumené/ dálkové, takže potkávací světla svítí H7 a tlumené vlákno H4 a dálková světla H7 a dálkové vlákno H4. Mám to tak určitě od výroby a je to podle předpisu pro Evropu. Dal jsem obě pouze svítivější H4 + H7 Philips X-tremeVision moto +130% a spokojenost i s výdrží - mám je tam už 4roky. Neřeším xenony ani ledky, není to schválené a nemíním nikoho oslňovat, ještě na Madisonu 150 jsem xenony chvíli měl, ale právě kvůli tomu oslňování a málem bouračce šly do pryč. Jenže Madison svítil opravdu tragicky, to se B650 netýká.
Užívej nejlepšího skútru všech dob! (samozřejmě pro mě a mé potřeby, abych nikoho neurazil
)