atko3 píše:libor_m píše:Lehké kvileni v závislosti na otáčkách tam je. Kupoval jsem nového a dělá to od začátku, v servisu mi opakovaně řekli, že je to vlastnost. Zapni se Power Mode a neuslyšíš to
Dakujem. Na odlahcenie je to dobre. Trosku mi to zdvihlo naladu.
-- 20 zář 2021, 12:56 --
Napadla ma jedna vec. Ukazala by samodiagnostika chybu pri poruche prevodovky? Este som to nerobil. Stale len citam a citam
Ukázala, ale první se vždy při poruše napřed automaticky rozsvítí kontrolka FI a potom, pokud chyba dále trvá, je možno ji samodiagnostikou zobrazit jako chybový kód, přiřazený signálu konkrétního čidla mimo toleranci (napětí nebo doba vyslání signálu mimo určený rozsah). Trochu problém je v tom, že při vypnutí zapalování se chyba smaže (k diagnostickému konektoru je přístup až po vypnutí zapalování a otevření sedla) a pokud je jen jednorázová, samodiagnostikou už se znovu nenačte. Tomu se dá předejít jen vypínačem, který je trvale umístěný na diagnostickém konektoru a je dosažitelný bez otevření sedla nebo docela dost B650 pozitivních má zprovozněno jeho nouzové otevírání, v tom případě je možno piny v zásuvce propojit bez vypnutí zapalování a chybový kód zobrazit.