Ideální je kombinace blastrů, tur. plexi třeba Givi a vyhřívaných heftů, do nuly mi teď stačí jen letní rukavice ve kterých mám větší cit a je to poznat i v dešti, rozhodně je pak daleko víc času na rozmyšlení jestli nepromok nebo jen přeháňka. Mimochodem u B650 plní hodně užitečnou funkci v aerodynamice i zpětná zrcátka, stačí je při rychlejší jízdě sklopit, je to podstatný rozdíl.
Ja mam inu masinu. Vyhrievane hefty planujem, turisticke "siroke" plexi mam, iba blastre nemam odskusane. Okrem tychto sa mi ziadne nepacili. Ku skutru to moc nejde. Vsade som videl velke plastove skarede dekle. No tieto su elegantne. Dakujem za skusenosti a rady. Ide zima bude cas nieco pospekulovat a nahodit.
Apavka: Ermax mám trochu jinak tvarovanou tu ochranu rukou a rozměry, takže nemohu posoudit, jestli je tam v krajních rejdech víc místa pro blastry nebo ne.
Zdravím všechny Burgmanisty, mám dotaz ,dnes jsem nastartoval Buráka na hlavním stojanu a svítily mi jen parkovačky, až při rozjezdu se rozsvítily potkávačky. Nevíte někdo čím to bylo? Díky za všechny rady.
Já bych napřed zkontroloval všechny štekry ke světlům, přepínač potkávací/ dálkové, jestli nejsou zaoxidované, rozpojil, prostříkl kontaktolem, případně žárovky a stav baterie.