Zdar borci !
Kdysi jsem toužil po Burgošovi. Ale chtěl jsem mladého, s malým nájezdem. A dlouho jsem na takového nemohl narazit za příznivou cenu. No a pak se objevili nějací chytří kamarádi, motorkáři a hlavně rýpalisti a začli s těma kecama, které určitě znáte - skútra si nekupuj, to není motorka ! No a tak jsem si koupil motku. Nakonec jsem skončil u BMW R 1200 RT. Ale před pár dny se mi naskytla možnost koupit slušně zánovního B 650 Exe, jak jsem kdysi chtěl. Tak se ve mně probudila dávná touha. Už proto, že mi už není 30, zdraví se ozývá a na opravdu daleké cestování už to až tak nevypadá. A právě k tomu je ale RT určeno. Tak jsem Burgoša vzal, že si ho zkusím. Dosud jsem neměl tu čest. A víte co ? Rýpalisti měli pravdu. Není to motorka. Bez urážky. Prostě je to úplně jiný styl. Ale nehaním, to rozhodně ne. Každému co jeho jest. Najel jsem na tom zatím sice jen cca 500 km, ale po první stovce jsem měl vyzkoušeno úplně vše, co nabízí, stejně tak zmáknutou techniku ovládání a začal jsem se nudit. Upřímně, mnohem více mne bavilo na dovolené v Řecku Scarabeo 200, které jsme si tam s přítelkou půjčili. A co je nejhorší - nemám úplně v pohodě záda a ten posez na Burgošovi je pro mne horší, než na mém RT. Takže kdyby někoho lákal zánovní Burgoš, je k mání. Je po 1. majiteli (já bych byl druhý, ještě jsem ale nestihl ani zajet na evidenčku, natož registrovat, prodej konec října 2017, 1. registrace, tedy provoz až konec března 2018.Aktuálně má 2 000 km, v podstatě čerstvě zajetý. Asi bych měl uvést, že je to původem náš (tedy ČR) kousek, žádný dovoz, takže plně v záruce, nehavarovaný, neodřený, prostě zánovní. Barva černý mat. Má oproti prodeji montovanou originál Suzuki plotnu a 49 l kufr Kappa. Díky tomu demontovaná opěrka spolujezdce je přirozeně k dispozici. Vše ostatní je originál.Chci za to 200 litrů, což je cca 65 000,- dolů oproti prodejní ceně. Mám k dispozici i původní prodejní dokumentaci. Skútr je po první garanční prohlídce v 1000 km v autorizovaném servisu. Pokud by někdo cítil potřebu upgrade stávajícího stroje a nabídka ho zaujala, nechť mi písne na
skiman@tiscali.cz.
Skútrům zdar, mějte se prima a vždy šťastný dojezd.
P.S. pokud se mi nepodaří prodat, tak se možná zařadím do rodiny. Nebo na to zkusím přesvědčit přítelku. I když, pro ženskou mi to přijde přece jen trošku těžký mamlas...