Chci se zeptat, není lepší si koupit to plégo kouřové? Přemýšlím o kouřovém od ermaxe (mělo by být 4mm tl. ,givi jen 3mm.) A druhá otázka, do jakého ročníku je u buráku ten diesel efekt?
Diesel efektem trpěli hlavně první ročníky Burgmanu, řekněme zhruba do r. 2005. (více by o tom mohl povyprávět ciba) Lehce kouřové plexi je fajnové. Ermax se mi na Burákovi opravdu nelíbí, ale proti gustu...
Musím říci,že mně výška originálu vyhovuje, jen se mi líbí to rozšíření na ruce. A co se vzhledu týká ,tak givi i ermax mi připadala podle obrázků vzhledově stejná, jen ermax má být o 1mm tluščí, stejně jako origo.
Ahoj, prodávám svého mazla.Do provozu v roce 2005, vyhřívané hefty, zrcátka v el., 3brašny na boky a tunel, nové CVT (po repasu), zájemce ať píše na dj.blond@seznam.cz Díky
Jj mlží jako na autě , jak dlouho trvá než se to přestane mlžit přední sklo a to nedej bůh když jedeš proti vycházejícímu slunci to je konec. Dorazil jsem ho asi o 10cm , tak aby vycházelo kousek pod výhledem a já koukal přes něj a přitom mi odráží vítr
Sám, stačí lupénková pilka , pak jsem to zarovnal flexou s brusným kotoučem na smirkl papír a následně hranu vzal jemným smirkem nakonec doladil tempem.