rozsvícení velkých světel hned po otočení klíčku má stále více nových motorek. Údajně to ničemu nevadí, údajně to baterii i prospívá, když se odběr proudu na startovaní nezvýší tak prudce... můžeme si jen myslet, že důvod je hlavně ekonomický -- 1. úspora ve výrobě a 2. odbyt baterek (a možná i 3. častější asistence..?)
Mě hlavně vadí to, že nemůžu samostatně zapnout parkovačky ani varovné blinkry. Musí běžet motor, nebo svítit tlumená světla aby mě bylo vidět. Ale když mám poruchu nebo dojde benzín někde v lese jsem v háji. Ne vždycky je možnost uklidit se mimo silnici a počkat až se rozední. Takže když to ti mudrci v parlamentech takto zprasili, nezbývá než počkat, až vydají zase několik dodatků k vyhlášce. A nakonec z toho vyleze, že budeme mít povinnost, mít ve výbavě skůtru baterku s dostatečnou kapacitou a s funkcí varovného světla, která zastoupí ty zbytečné parkovačky a varovné blinkry.
Tak budu asi první kdo to upraví, vypínač teda dávat nebudu právě kvůli bezpečnosti stačí jednou jej zapomenout zapnout. Použiji modul pro automatické rozsvěcování světel se085 tak ať se mi po otočení klíčku rozsvítí pouze "parkovačky". Jinak na Burgmanu jdou zapnout samostatně parkovačky když se otočí klíč uplně do leva ještě za zámkem Umístěni navigace/mobil musím umístít každopádně nad displej na hrazdě bych přes integralku neviděl a musel bych ohýbat hlavu a při mé výšce dost. také děkuji za pohotové reakce jsem to mimo sezonu vůbec nečekal.
Naposledy upravil Tom_R dne 23 led 2017, 19:06, celkově upraveno 1
Zdar hoši jelikož jsem Burgmana koupil teprve loni tak mně na jaře čeká vyměna všech oleju filtru atd.Mužete mi poradit jaké oleje kupujete vy? na netu je toho tolik že už se v tom pomalu strácim .Nejlépe nějaký eshop kde bych to mohl koupit vše najednou.Dik Martin Mám Burgmana 650 rv.2004
Ahoj měl bych na vás takový dotaz mohl by mi někdo poradit s tím jak se nuluje palubní počítač průměrná spotřeba a ještě bych se chtěl zeptat na jednu věc jestli z vás už někdo řešil výměnu řemene popřípadě jestli to tu z Vás někdo umí a na kolik by to vyšlo.
Díky
Naposledy upravil paraglider dne 17 úno 2017, 10:55, celkově upraveno 1