pro Raisidlo77
tak vyhrivani sedla si kazdopadne udelej, pokud tedy nejezdis jen v lete. je to prijemne a kdo nepoznal, nevi o cem to je. i batuzek bude spokojeny. jen ze zkusenosti, nedavej tam to original, stoji za ho... proc? je tam trapny termostat, ktery decku zapina a vypina, moc dlouhe prodlevy ve kterych zchladnes a nedozenes to. ja koupil toto,
http://www.aliexpress.com/item/2pcs-1-S ... 85565.html, ale poprve v auto kelly za dvojnasobek a je uplne stejne. namontoval jsem to na 400kilo a jeli jsme bez vyhrivanych heftu s blastry v 4stupnich a desti na gross a uplna pohodicka. ma dva stupne. jo a topi to porad pekne na myslim 38 stupnu. jednoduse jsem odsponkoval opatrne potah ze sedla po jedne strane, vlozil karbonove decky a zase do stejnych direk natloukl ty pouzite sponky. nesmis je ale moc poskodit. mel jsem i nachystanou poradnou sponkovacku, ale je to zbytecne. no a potom mi to elektrikar zapojil do kastliku a bylo. fakt si dnes nedovedu jizdu pod 15 stupnu bez vyhrivani predstavit. nemusi ted honit machra abych v 50ti chodil po doktorech....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.