Tak som tu zase a to z oznamom že Mirsilovi dlžím fľašku
Moc dík za radu, ja som googlil ako strhaný a nič, asi predsa v tých našich jazykoch rozdiely budú a vyhladávač to nepozná
K veci, spinač na hlavnom stojane bol ohnutý a prachom z cesty vlepený do telesa. Pri tej mojej zimnej rozborke som ho čistil a chodil ľahučko. Nuž treba rátať že sa to bude stávať častejšie.
Nakoniec sa mi oplatilo odkritovanie pretože som nastavil snímač klapky vzduchu a musím povedať že presne toto bola tá chyba čo som spomínal po montáži burgmana že motor zostal nejaký tupý,terazky krásne ožil.
Dalšiu vec ktorú som dotiahol bola montáž BiXenonu. Pri prvej montáži svietil ako ho napadlo,takže väčšinou nesvietil. Musel som ho vymontovať a chcel som ho poslať na reklamáciu. Ešte šťastie že ma napadlo ho vyskúšať na stole kde svietil vždy ako som chcel ja. Chyba bola v mojom zapájaní - pólu na kostru burgmana. V topiku od Rosiho som sa dozvedel že je to chyba a ja som potom ukostril na motor, k ostatným kostrám.
A ešte jednu vec na pobavenie
Pri tých mojich experimentoch som si odkódoval kľúč a nemohol som naštartovať, už som sa s nim aj rozlúčil že pojde na súčiastky. Nakoniec pomohol reverzný postup a dnes som sa bol konečne povoziť.
Ešte raz dík a ja tu fľašu na moravu dpravím