[quote=Jarda][quote=VamB400][quote=Cyclops] :cyclops:Tak sem zkusíl maximálku
jel 185km tak sem docela spokojenej
já sem vubec hodně spokojenej
za 14dní mám najeto skoro 2000km
a pořád se nemužu nabažit :p B) B) B) B) B)[/quote]
Klobouk dolů před těmi km
. 2000km jsou 2000km, to se neokecá. Musím reagovat, páč mně to vyrazilo dech.[/quote]
mit na cem
a k tomu jeste cas
tak 400 km denne neni pro mne problem takze se to da stihnout i mym tempem za tyden.jelokoz se chodi i do prace a tak toho casu neni zas tolik na jezdeni po prichodu domu.na pajde jsem si obcas udelal mensi vejletik takze vim ze ty km se daji udelat.a na burakovi ctyrnasobne naskakujou km.premyslim o dovoleny na slovensko letos nebo n pristi takze pocitam ze pred odjezdem a pomym prijezdu budu muset udelat zas garancku ponevadz tam km urcite budou pokud pojedu sam. ve vetsim poctu zas nenispatny jezdit ale uz tam nebude tolik km jako kdyz jedu sam.proste se bere ohled na vsechny ucastniky a kdyz jedu solo tak jedu.je ale pravda ze cim vice lidi jede tak kazdy urcite ma nejaky typ kam se jet podivat a navsteva pomalu kazdyho vetsiho mesta a nejen toho to stoji i za to se zdrzet takze na druhou stranu se zas vidi neco jinyho nez ty znacky a silnice.[/quote]
... právě ten čas
. Ale kdo chce jezdit, musí ten čas mít nebo si ho přinejmenším udělat. V mém případě to je darebné. Láska k jedné stopě je veliká i za cenu, že se toho mnoho nenajezdím
.