Ahoj chlapi
jasně že o tvém stroji vím že je na prodej. Ono totiž jich v republice na prodej zas tak moc není. Mě to napadlo teprve asi před 2 -mi měsíci že bych si to mohl pořídit a taky už jsem se na 4-řech kusech byl mrknout. Jenže mám takovej problém zatím jsem jezdil pouze autem a skútra jsem si pujčoval pouze v řecku na dovče a to jěště 150-ku.Takže nevím co bych měl od 650-ky čekat. Co jsem se s ní svezl prvně tak se mi to motoricky moc líbilo ale ta karosářská stránka by mohla být lepší ale vím že když se jezdí tak se ta karosařina moc neušetří nějakých těch šrámů atd to byl případ prvních dvou. Ten třetí jsem viděl ve stavu opravy brzd a tak jsem ho ani neslyšel a nesáhl si na něj a ten čtvrtej je nádhernej karosářsky a stavem ale když jsem se svezl tak ať jsem na Burgmanovi seděl 5 minut vcelku se mi zdál nějakej poddechlej. Nebylo to tak ostré a jěště pár maličkostí jako že při otáčení se mi jakoby rozeskákalo či zavlnilo při plném rejdu kolo když jsem se rozjížděl tedy v pomalé rychlosti. A navíc při rozjezdu to nebylo plynulý ale jakoby díra a pak zátah. Toliko zatím mé zkušenosti s poznáváním tohoto stroje.
Míra zde píše a to mi taky trochu vrtá hlavou o využitelnosti stroje. K tomu bych napsal asi tolik musí či měla by to být srdcová záležitost Mám 3 auta spolu s manželkou a dvě z toho jsou Toyoty Yaris a v poměru ekonomie je to nebe a dudy jelikož s nimi jezdíme za 5,5 litru jsem pod střechou a mám 4 místa takže náklady minimální a spolehlivost maximální. Je to opravdu srdcová záležitost jezdit jednou stopou.
Co mě vážně štve přístup lidí k prodeji ojetin a to jak aut tak i strojů To stáčení by měl být trestný čin je to totiž v podstatě okrádání kupujícího ale o tom už bylo nápsáno moc jen jsem chtěl říct to že z tý Itálie jsou jak auta tak asi i stroje díky že netrpí zimou v pěkném stavu Kdysi jsem koupil autí s kilometrovníkem 138 tis km a po 14 dnech vrtání se v papírech jsem dohledal že byl nějaký servis v 225 tis km Dál to rozvádět nechci....
Ale zpět k Burgmanu ten stroj se mi moc líbí jěště úplně nemám vyřešeno co vlastně chci Rozhodně vím že než dát za něj 150 000 kč tak to je blbost to raději koupím model 2011 který je k mání asi za 195 000 a mám nový stroj bez nejistoty a se zárukou. Moje představa je do 100 000 ale záleží na všem kolem Jestli EXE nevím zaleží na daném kusu ale já jsem člověk nerozhodný a trvá mi vše hroznou dobu než se k něčemu odhodlám.
Našel jsem i toto :
http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6622155 je to docela pěkný ale zatím jen na fotkách
jen mě trochu mrzí to plexi raději bych to na ruce . Ale nic mě netlačí k rychlé poupi sezona je daleko před námi a tak je čas Nechci nic slibovat ale je možné že se ti ozvu až bude nějaký čas a přijedu stroj omrknout když se domluvíme. tak zatím