Dneska jsem tam byl a je to přesně tak jak popisuje Fido. Akorát, že já jsem měl ten kolíček asi volnej už moc a západka byla úplně omlácená a jakoby ubroušená do strany, takže už asi vůbec nearetovala. Tak mám novej napínák. Stálo mě to (jen pro zajímavost) i výměnou ložiska v přednim kole a prací 3300,- Což podle mě neni tak hrozný. Já jsem čekal daleko horší číslo.
Bylo to v servisu tak dlouho, protoži chlapci řešili, nazval bych to, pozůstatek po diesel-efektu. Jestli si to Fido pamatuje, tak potvrdí, že mě Cíbův zlepšovák diesel-efekt neodstranil úplně, ale jen ho rapidně zmírnil. Ale trošičku to prostě klepe dál. Chlapci v servisu, kteří vypadali sice hodně zkušeně a tvrdili, že burgmanů už udělali hodně, o diesel-efektu nevěděli nic. Tak prostě pořád pátrali co že to je za zvuk. Až když jsem se konečně dostal k tomu, že jsem tam dojel, tak jsem je uklidnil, že to můžou klidně složit zpátky, protože to je "normální" zvuk, kterej mi to prostě dělá.
Na druhou stranu mi to připadá, že je ten diesel-efekt nějak hlasitější, než byl před anabází s napínákem. Nevim, zatim to přikládám faktu, že to bylo odplastovaný a tak je možný, že to je prostě jen víc slyšet a že až se to zabakelituje, tak to bude zase dobrý. Uvidíme.
Ještě mě napadá - neni možný, že by se Cíbův zlepšovák nějak povolil???? To je asi blbost, ale jinak nevim