od IPK » 25 úno 2012, 14:05
Mé jméno je Pavel a rád bych se zde k Vám připojil. Burgmana mám již 1,5 roku, kdy jsem si ho pořídil z motosalonu z Ejpovic u Plzně s asi 16 tis. najetými km. Je to r.v. pravděpodobně 2006, protože byl kupován 20.2.2007 v Itálii. Najeto mám nyní asi 18 tis. km (serviska k tomu ale bohužel nebyla).
Jezdil nádherně až při poslední projížďce jsem začínal vnímat nějaké nezvyklé klapání. Tento týden jsem ho v garáži poprvé letos nastartoval a klepání je už dost markantní. Četl jsem tady na fóru o "diesel efektu", ale tento ročník by tím ale už trpět asi neměl. Navíc se to projevuje opačně, tzn., že při volnoběhu je relativně klid, ale jak přidám, tak je to jak příklep u vrtačky. Zdá se mě, že to jde z pravé strany.
Proto bych Vás chtěl poprosit, jestli nemáte nějakýho typa buď co s tím (nebráním se jakékoliv opravě sám) a nebo kam s tím zajet, aby mě pomohli. Nechci s tím jezdit až to dojezdí a oprava bude 5x dražší než teď.
Pro mě je nejbližší autorizovaný servis SEDRIK v Přerově, ale nenašel jsem od nikoho žádnou recenzi, tak nevím.
Nevím, jestli Ciba by třeba byl ochoten, nevím jestli takové věci dělá. Není pro mě problém motorku kamkoliv zavézt (velkou dodávku mám k dispozici).
Díky za odpověď.