ciba píše:Tak už asi jen ten tisícihran
ahoj asi to teda zase budu rozdělávat
ted jsem projížděl fora, mám tu volný překlad z guglu tak prosím jen řekni jestli to jde nebo fakt to budu muset montovat?
Re: Primární selhání Spline
Post od Burgermann »stř 15 březen 2009 15:10 15
Ne, není třeba odstranit CVT nahradit primární adaptér hřídele.
Odebrání Primární hřídel Adapter: Všimněte si, to je to, jak jsem to udělal já, ale nedoporučuje se, aby snad někoho, kdo se snaží mě žalovat!
Co já jsem dělal (vlastně dělal já).
ČTĚTE ve spojení s Servisní příručka
1) Položte uhánět na podstavci uprostřed,
2) Odstraňte dost Tupperware pod sedadlem na LHS, takže můžete získat na 2-šroub krytu mezi motorem a koncem skříni spojky.
3) Povolte dva šrouby (10 mm nebo 12 mm AF hlavy) a sejmout kryt, který je uveden v mém pic v tomto tématu,
4) pomocí 17 mm zásuvky a prodloužení bar spojený s kvalitní chrastítko zbraň, pomocí krátkých dávkách, vrátit adaptérem primární zajištění šroubů,
5) Pomocí speciálního nástroje Suzuki (závit nástroj pro extrakci) nebo posuvným kladivem, odstranit primární adaptér. Mine sklouzl snadno
Je třeba ještě udělat (což je, jak jsem v úmyslu znovu sestavit).
6) Nasaďte si ochranné brýle a dýchací masku a rána zahraničních věcí z adaptéru galerie (pohon zařízení) s kompresorem a vzduchové pistole,
7) Kontrola stavu primárního hřídele spline. Pokud se nadívané (jako ten můj je), vyměňte ji (po odstranění CVT),
Pomocí kusu drátu nebo ocelová tyč s hadrem nebo podobné připojeny, použijte Loctite čistící kapaliny, a manipulovat s ním do základní šachty vlákno čisté vlákno Loctite zbytků (z původní sestavy), pak ránu jasné, s dlouhými vzduchovou pistoli od kompresoru,
9) aplikujte mazivo (Mám v úmyslu s použitím vysoké teploty molybdenu tuk) na vnější povrch primární hřídele spline a na vnitřní a vnější drážkovaným povrchem adapter (ale ne příliš, aby se vstup do hlavní šachty vlákno. Aplikujte mazivo i na Vnitřní povrch páření spline pohonu zařízení (galerie),
10) Prezentace Nový adaptér na základní hřídel, a vztahují se na Loctite adaptér šroubu a šroub na místo (light dotáhnout se zásuvkou a bar),
11) Využití starých adaptéru držet vnitřní povrch drážkových pohonu zařízení s vhodným klíčem, zátěžový adaptér šroub na předepsaný utahovací moment (jako ve službě Mnaual),
12) Fit kryt, aby Loctite dostatek času na vyléčení, pak statická zkouška uhánět na centrální stojan. Vyměňte Tupperware a silniční test.
Omlouváme se žádné PICS, CAN, ale od ruky DWG dolů po cestě - zeptejte se.
Doufám, že to pomůže vám všem. Burgermann