Toom píše:To klimes31: zatim jsem se do kontroly šroubu nepustil.Jsem takovej nevěříci Tomáš Opravdu když ten šroub povolim,tak se nic vevnitř nepohne,nic na mě nevybafne ? BG650-ty jsi ho kontroloval na svém burákovy? Neni to vada jen určitého ročníku?
Jinak dnes jsem byl na garančce-svíčky,olej,brzdovka, mechanik nic o šroubu nevěděl...
Kolik jste najeli na přední a zadní destičky???
FRAG píše:Furt se tady bavite o .... sroub staci vytocit zkontrolovat, pokud je ojebany dat novy (respektive udelat delsi je lepsi). Urcite na upravu koupit a upravit kvalitu 12.9 (DIN 912),je to celkem bezna kvalita ...ne upravit blatenej sroub (to neni moc strojarske).
Taky neni od veci posvitit do diry baterkou jestli neni ojebana dira v pastorku CVT.
Mozna by nebylo od veci udelat pripravek na vyvrtani hlubsiho zajisteni pastorku(az k lozisku) a pak udelat sroub pro zajisteni takoveho prumeru, aby byl temer zalisovan . Nemel by to byt az takovy problem udelat kalenou zavitovou vlozku s vrtacim pouzdrem uvnitr. Tak by se dalo upravit zajisteni bez demontaze.
Mejte se
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků