Ahoj Wáco, tak mám zprávy od batůžka. Podél Labe se jí hlučnost zdála "asi stejná", ale prý to s ní tak nehází. Zato když jsme jeli přes les, kde to tak nefouká, tak to prý bylo i méně hlučné. Pro mne je jízda v kombinaci tohle plexi +batůžek uplně suprová. Tím, že se za mnou díky batůžkovi nedělá pytel, je hluk ještě nižší než v sólo jízdě.
Zkusil jsem i jízdu bez rukavic, abych věděl kde to fouká a jediné kde to foukalo bylo od malíčku přes hřbet ruky. Mám 182 cm a výška plexi je akorát. Vidím krásně přes hranu a přitom se hlavní nápor vzduch žene přes vršek přilby. U někoho menšího by to ale v dešti mohlo dělat problém. Další plus je jízda za autem kolem stovky. Ty turbulence, cítíš víc na skútru než na vlastním těle. Rozhodně je to ale příjemnější, než to házení ze strany na stranu.
Nechci tě uvrtávat, ale myslím, že pro zlepšení pohodlí, jsem nic lepšího udělat nemohl.
Edit: Ještě jsem zapomněl, dá se jet, bez větších problémů, do stovky s otevřenou klapačkou. Do osmdesáti to je i celkem prima. Jen si pro jistotu, kvůli mouchám, stáhnu sluneční clonu.