Ciao
Takže doplňuju části obdržených odpovědí:
a) od
Mojda píše:No, když jedu v pohodě, tak to žere + - 5 a když tahám, tak klidně 7. Je to holt karburátor.
b) od
Hedo píše:Ciao
No kamoš má karburátorový rok 2001 a vraví, že mu to žere okolo 5 ale takisto dodal, že to strašne závisí od štílu jazdy. Nad 160 je spotreba veľká a keď sa započúvaš možno budeš počuť aj vír v nádrži...
pravdupovediac, ja spotrebu neriešim. T-max má také dobré jazdné vlastnosti, že na spotrebu ani nepomyslíš...
... keď chceš jazdiť na pocit, zábavu a každú zákrutu si vychutnať, nie je lepší stroj na športovú turistiku... ja ho môžem len a len chváliť. ...
Hedo
Upřímně řečeno, osobně to vidím úplně stejně jako Hedo. Právě proto jsem prodal Runnera 200 VXR. Do města byl naprosto super, ale na více než 100 km dlouhé trasy pro mě (je mi 55) už ne.
Když jedu s rodinou, pracovně, nebo něco vezu, jedu autem

. Skútr mám pro potěchu a už chci hlavně pohodovou jízdu

.

Pod tím si představuju hlavně stabilitu v zatáčkách, rezervu výkonu pro jízdu s nákladem a ve 2, nebo pro kolizní situace a samozřejmě pohodlný posaz.

Nepočítám, že bych ani na dálnici jezdil v kuse větší rychlostí než 140, ale někdy i tam je potřeba předjet

. Jezdit po dálnici na skútru, kteý má faktickou maximálku (ne trvale udržitelnou) cca 130 km/h. a výrazně zrychluje jen od 110 km/h.

, nejen, že není příjemné, ale považuju to za hazard

Raději o 1/2 hodiny déle, než o 20 let dříve.
Richijan je nick, křtěný jsem Richard Jan, kamarádi mi říkaj Richi, mailové adresy mám rischa@...., oslovení Ríšo nesnáším ;-[