Zdar vsichni,
poradi me nekdo shlavnim sojanem na X9 ???, ... nedelo se nic, tak jsem propojil fialovej se zlutym a uz vrci ten motorek .... to je ale vsechno... nepohne se .... je to fakt hydraulika ??? (lije se tam nejakej olej ??? ) ...
Lukas S píše:Zdar vsichni,
poradi me nekdo shlavnim sojanem na X9 ???, ... nedelo se nic, tak jsem propojil fialovej se zlutym a uz vrci ten motorek .... to je ale vsechno... nepohne se .... je to fakt hydraulika ??? (lije se tam nejakej olej ??? ) ...
oldik píše:Stojan mi sice funguje jak má, ale už několikrát mě napadlo, jak ho předělat na klasiku a vybrakovat ten celej systém. Postyvit tohoto skůtra na nohu je brnkačka a já ho defacto nepoužívám. Jen když to chce někdo vidět. V chladnějším počasí mám problém, že se stojan velice pomalu dovírá a musím mu pomoct nohou, abych mohl vyjet.
Nemáte někdo typ, jestli lze hydrauliku jen tak vymontovat a nahradit pružinou popř. jak udělat jednoduchou klasiku.
oldik píše:Tak jsem to prostříkal olejem a fakt to pomohlo.
Jinak jsem to měl na bočáku, tancuju kolem toho, chystám se na krátkou vyjížďku, kecám s kamarádem a najednou rána a motorka se válí na zemi. Asi vítr či co, vůbec nechápu co se stalo. Spadlo to na hranu obrubníku. Na výměnu ten přední plast se schránkou, boční podélnej plast nad stupadlem a ten zadní boční černej (tam je jen úchyt pryč) tak ho nebudu možná řešit. Přední kapotáž v té "vnitřní špici" kde se spojujou ty 2 plasty co musím měnit (v místě vrutu) je odřená. No prostě jsem se tak maximálně nas..... a to jsem ani nevyjel.
O to víc mě to nas.., protože ta moje motorka po stránce laku a plastů vypadá, jako by vyjela včera z fabriky.
krizik1 píše:http://www.scootershop.cz/2485-termostat-vody-piaggio-500-nezapouzdreny-834484.html
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků