kamčák píše:Tak se zeptám ještě z jiného soudku.Když vyměním v chladiči náplň musí se pak odvzdušňovat nebo ne?A nevyměňoval jste někdo brzdové čidla u páček jak na to? Děkuji
Poradí te mi někdo na předešlí dotaz.Děkuji
já sem měnil na 200 chladící kapalinu tak,ře jsem oddělal dolní hadici u pumpy na úplné vyprázdnení a po opětovném zapojení jsem vrchem přes nádržku dolil stejný objem nové, podle toho co píše manuál by to měla být téměř úplná výměna, objem seděl s tabulkovou hodnotou. žádný odvzdušńování sem nedělal, jen sem to ohřál na teplotu sepnutí ventilátoru abych měl jistotu, že to maká a finito...
Nenašel jsem tam nic.Ale na druhou stranu mě napadá,že H4 je dvouvláknovka,a na skútru jsou jednovláknovky,a HS1 35W jsou taky dvouvláknovky,takže by to mohli být H7
Babetta 210-najeto 500km-prodáno MP Korado Via 50 2T-najeto 3000km-prodáno. Piaggio X9 500 EVO ´06-najeto 14 000km-prodáno
koukni na http://www.scooterland.cz dej tam x9 500 evo a tam to najdeš jsou tam věci jenom na něj takže tam bude i žárovka... X9 180 amalfi 2003 má H7 55w