JRM66 píše:To Peeetr. Nemáš náhodou padnutú motorku a ohnuté riaditka, je to docela bežne!
Máš pravdu, že skútr havarovaný byl. To jsem věděl už při koupi a nachal jsem si ho také prohlídnout v servisu. Tam mi řekli, že netáhne do strany a opravený byl dobře, takže je to OK.
Nyní jsem to ještě pořádně prohlídl a všiml jsem si, že když dám přední kolo rovně, jsou řidítka mírně doprava. Asi to tedy bude příčina, proč doraz nefunguje. Za jízdy však žádné problémy nemám.
Ještě bych se rád zeptal, jak se vám u X9 Evo chovají zpětná zrcátka? Tedy těm, kdo je nemají zlomená a svařená. Já jsem měl levé zrcátko už hodně obouchaný a s prasklým blinkrem, a tak jsem koupil nový, ale zejména při přidání plynu zrcátko dost vibruje. Hýbe se to v té mezeře zhruba v půli zrcátka. Matku v zrcátku mám dotaženou na maximum. Tam, kde jsem zrcátko koupil, mi řekli, že to dělá z všech X9 Evo. Do té mezery jsem teda dal bužírku, opět pořádně dotáhl a už to vibruje míň, ale pořád to není ono. Pravé zrcátko mám už po předchozím majiteli zlomené a svařené, takže je bez mezery a ani se nehne. Štve mě, že nový díly je horší než starý a opravený
Proto jsem se chtěl zeptat, zda ta zrcátka opravdu standardně vibrují a jestli jste to případně nějak vyřešili?