Ahoj, to Deluxe plégo mám na své X9 a jsem maximálně spokojený.
Je to Issota, tuším také Itálie, ale ne origo Piaggio. Je fajn, že je 4mm silné, protože nemá snahu se ani ve větších rychlostech kroutit. V dodávce jsou i 3 kovové, cca 1cm vysoké válečky, které je nutné dát při montáži mezi plexi a nosné plochy skůtru, protože plexi je lehce tvarované do oblouku a když se namontuje napřímo bez nich, pak klepe za jízdy o spodní krycí kouřové plexi.
Co je jediná nevýhoda, přijdeš o možnost výškového nastavení plexi, protože tohle velké plexi je uchyceno horními otvory na horní pozici držáku a středním otvorem na dolní pozici držáku (snad jsem to napsal srozumitelně). Je to určitě proto, že je opravdu dost vysoké a takhle se dosáhne pevnějšího uchycení.
Co se týče pohodlnosti, tak paráda - nefouká, není zima a není hluk
Zatím jsem nezaznamenal problém ani při dešti, voda stéká větrem, nepříjemná je spíše mlha nebo jemná sprška od auta před tebou. Ale při mé výšce (184) stačí se malinko vztyčit a vidím přes plexi. Velké turbulence jsem nezaznamenal, možná trochu nepříjemný průvan zezadu na krku při vyšších rychlostech, když obtékající vzduch vytvoří pytel.
Pokud chceš vidět fotky, mrkni na
http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=60409