od Sibi » 18 úno 2014, 12:01
Ahoj, tak jsem konečně dostal vyrozumění o řešení mojí nehody. Pán mi sestřelil zezadu. Já odbočoval vlevo a on taky. Údajně mě přehlédl a podrazil mi motorku pod zadkem. Na místě jsme sepsali protokol o nehodě, kde on uznal zavinění a bylo hotovo. Bohužel druhý den jsem zjistil, že mám zlomený palec na noze. Tak se to dohlásilo na pojišťovně a to byla největší chyba jaká se dala udělat. Po týdnu přišel požadavek, že nehodu musí dořešit policie. Šli jsme to dohlásit a policajti začali řešit, že prý jsem mu nedal přednost když on předjížděl, takže je to moje vina. Oba jsme tvrdili, že to je jeho vina a že nešlo o předjíždění na silnici, ale začal předjíždět až v odbočce. Policie řekla, že nemá dechové zkoušky, takže to musí jít na magistrát. Teď jsem dostal rozhodnutí, že přesto že pán do protokolu uvedl že je viníkem a že to stejné zopakoval i na policii, nejsou schopni rozhodnout, protože nemají žádné svědky ani fotky z nehody. Proto nehodu odkládají. Takže po 4 měsících čekání má prd. Manželka chce abych skončil s motorkama a navíc ani nemám prachy na opravu. Motorka se klouzala po boku dost daleko, takže ač to nevypadalo je tam hafo škod. Takže jedna rada na závěr. Pokud padáte z motorky tak i když se cítíte v pohodě tak radši volat poldy hned, nebo potom neřešit případné zranění.
Bylo - Piaggio Hexagon 250 (super obratná, ale špatná ochrana před deštěm), Piaggio X9 500 - původně ideální stroj, ale pak přišla nabídka na SW600 a výkonu se nedalo odolat