Zbyňák - přece jsem nemohl nechat jet do Alp tvou X9ku samotnou,koupil jsem jí bratříčka ))))
Zachovalej kousek by to měl být,proto jsem ho kupoval
Je to 2005ka,najeto kolem 36000...teda aspoň to píše tachometr,ale stavem by to i odpovídalo. Je k tomu i serviska do 30000 km od Luigiho,která končila loni )))
Jedno tema o X9 - o olejích jsem už přelouskal,u tohodle jsem v půlce a pak se ještě musim vrhnout na tema s Atlantikem ))
Každopádně jsem si říkal že mi nejde ele. stojánek a oala,koukam dolu a ani tam nebyl. Aspoň jsem ušetřen jedněch problemu s ním
Mam k tomu i origo madla co jsou bez kufru a druhej funkční regulátor dobíjení. Nejspíš budu muset udělat guferko na pumpě,páč klasika,to teče pod vodní pumpou z té dirky. Ještě budu sledovat olej a zbytek by měl fungovat jak má.....
Jooo a budu muset přidělat klíček jak od moto tak od kufru,páč mam od každého jeden
To bude zase peněz...... ...ale to se určitě dočtu kde nejlépe přidělat včetně naprogramování immo...možná to dělá vlastně travex,písnu mu.
Tak do jara bude snad vše pořešeno a vyrazíme na nějakou tu tůůůůru......a když mi ta obluda nesedne,tak půjde dál do světa
))
Uvidim co na to žena,zatim to je takovej tajnej ježíšek :-O )))