Tak jsem našel téma k případnému oživení. Jak to vypadá s ohledem na klid v X9, všichni jsou spokojení a jezdí. Já pořídil manželce auto a tak můžu konečně služební nechávat v práci a oddávat se tomu, co jsem plánoval před zakoupením X9 a to jezdit téměř denně do práce na skůtroj, celkem 70km.
Jak jsem kdysi komentoval motokufry (že je to hnus) a nosič jsem s velkou slávou prodal, musel jsem objednat vč. kufru, abych vyhověl občasnému přání manželky a zabezpečit tak odvoz někdy poměrně většího nákupu.
Obrátil jsem se proto opět na kluky na motorkar.net a jako obvykle vše probíhá prozatím naprosto bezvadně.
Kufr je už doma a nosič přislíben opravdu do 10-14 dnů (u opěrky bez problémů). V srpnu Italové nedělají, to by byl problém s dodáním v takovém termínu.
http://www.motocyklovedily.cz/produkt/2 ... olock.htmlhttp://www.motocyklovedily.cz/produkt/6 ... lotna.htmlNosidlo jsem vybíral totálně nejlevnější a i givi mě občas překvapí něčím zajímavým. Je to takovej plecháč za litr, ale službu udělá.
Ceny nekomentuju, jsou více než dobré.
Jinak motorka zatím slouží bez výhrad. Až na švihnutý kabel od alternátoru zatím jezdím a vše funguje jak má. Snad letos něco najedu.
30.3.2013 edit:Tak jsem dneska, na základě všeobecných zkušeností s dotaženkama z venku apod., vlezl do nádrže. Jednalo se o preventivní zásah (spíš mě to zajímalo). Chvíli mi trvalo, než jsem přišel na to, jak odpojit hadičky od čerpadla. Po vytažení čerpadla jsem zůstal v němém úžasu. Sítko (resp. ten pytlíček) na sobě neměl ani zrnko nečistoty a z nádrže se mi nepodařilo vycucnout jediný gram bordelu. Vizuálně to vypadalo, jako to včera sjelo z výrobního pásu.
Takže buď to byla náhoda na dobrý kousek nebo to je bouračkovej slepenec z toho nejlepšího, co garáž dala. Ventilátor a podobné části jsou taky jak funglovka a i v nejjemnějších záhybech okolí nádrže a v kabeláži to vypadá, jako by to někdo celý ponořil do mycí emulze. Jen tenký film usazenýho prachu. Už jen to počasí a hurá na výlet.
Je to rok 2003 z It (koupeno před 2 roky ve scootlandu).