Repka13 píše:Tak v manualu píšou:Záběh:Během prvních 1000 km nejezděte rychleji než na 80% maximální rychlosti skutru.Vyvarujte se jízdy na plný plyn a nejezděte příliš dlouho konstantní rychlostí.Po ujetí prvních 1000 km postupně zvyšujte rychlost,až dosáhnete maximálního výkonu skutru(s ohledem na dopravní předpisy).
LadasM píše:Jestli se dobře dívám tak máš asi Nolanku N43(E) Air, taky jsem si ji pořídil. Za mě supr helma, sice trochu hlučnější, ale to jak mě sedí, výhled, větrání, polohovatelný plexi, dvojí homologace to vynahradí. Navíc čekám, že jak hodím ten X-screen, tak že se to znatelně ztiší. Když se přikrčím za štít, tak je nádherný ticho..
Jak to přijde, hned montuju a zkouším, zkušenosti a foto hodím sem.
LadasM píše:Já mám 190 a vzduch mi jde přímo do půl helmy, takže s otevřeným hledím (krom prvních dvou poloh) se to moc nedá, ani ve městě. Jen nechápu Nedoryho, když napsal , cituji "já mám 194cm .... Vzduch mi jde na vršek helmy,".
Nedory jak na tom sedíš?
nedory píše:pak dej se štítkem vědět, já se dnes ptal v Aspiritu na velký plexi, dokáží udělat cenu, ale nelíbí se mi to vzhledově.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků