Prosím ťa, tvoj skúter má spoločnú náplň pre motor, prevodovku a spojku? Môj skúter to nemá.
"JASO MA špecifikácia pre oleje určené pre 4-taktné motocyklové motory so spoločnou olejovou náplňou pre motor, prevodovku a spojku. "
Ondrus84 píše:protože s Tebou se to nedá...
Při cene do 200kc za litr je mi jedno co koupím, olej do auta mě stojí skoro stejně...
keto píše:Jen domněnka - nemá náhodou tento skútr morou spojku, do které se lije stejný olej jako do motoru a tak výrobce to takto píše?
To je právě ono... Netvrdil jsem, napsal jsem názor/pocit...duky5 píše:Ondrus84 píše:protože s Tebou se to nedá...
Při cene do 200kc za litr je mi jedno co koupím, olej do auta mě stojí skoro stejně...
Nedá
Lebo v jednej téme tvrdíš že auto olej ti zničil motor a tu máš domnienku o jaso ma.
Píšeš na verejné fórum, na svoje reči musíš očakávať aj reakcie, ktoré sa ti nemusia páčiť. Mne tu tiež môžu vyvrátiť názor, ale argumentami a nie domnienkami...keto píše:Jen domněnka - nemá náhodou tento skútr morou spojku, do které se lije stejný olej jako do motoru a tak výrobce to takto píše?
Nemá, ak by mal, tak to samozrejme pochopím a nepoviem mäkké f
Tak na tu svou hlavu mrknu, motor je z roku 2010.Repka13 píše:Válec z 500 na 400 nejde,vyzkoušeno osobně.Nesedí chladící kanálky.Pístní kroužky praskají z důvodů špatného materiálu,že se se vyráběly v určitém období cca 2 roky v číně,pozná se to podle toho,když sundáš hlavu,tak v ní nebude vyražené logo firmy z Itálie,ke které se opět posléze vrátili.Prostě si Italové mysleli že v číně to půjde levněji při zachování stejné kvality a nešlo.A je to jen problém motoru 400 cm.Musel bych pohledat fotky z opravy,pokud by měl někdo pochybnosti o mém tvrzení...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků