lokomaz píše:Já mám X Evo 400 od loňska ,najeto asi 2000 km.Zatím maximálka 160 km/h ale mám koupené velké plexi a 130 km/h je tak akorát, potom už se špatně drží ve stopě.Ale to pohodlíčko žádný vítr, schovaný i ruce prostě paráda.Spotřeba 3 - 3,2 l,při obsazení dvou je 3.5 l.Zatím všeobecná spokojenost.
JAARRR píše:lokomaz píše:Já mám X Evo 400 od loňska ,najeto asi 2000 km.Zatím maximálka 160 km/h ale mám koupené velké plexi a 130 km/h je tak akorát, potom už se špatně drží ve stopě.Ale to pohodlíčko žádný vítr, schovaný i ruce prostě paráda.Spotřeba 3 - 3,2 l,při obsazení dvou je 3.5 l.Zatím všeobecná spokojenost.
čau, můžeš mi sdělit, kde jsi vyšší plexi sehnal, kolik stálo, co montáž ap. Předpokládám, že jsi původní (taky dost vysoké) nahradil něčím vyšším.
dík
nedory píše:já mám 194cm a zrcátka si nastavím v pohodě. Vzduch mi jde na vršek helmy, ale větší plexi se mi vzhledově nelíbí. Za 14 dní mě čeká delší cesta (400km za den), tak uvidím, jestli si ho nekoupím. Pokud ano, tak ale ne u nás.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 návštevníků