Zkušenost z dnešního tankování. kontrolka paliva se rozsvítila cca 1 dílek pod začátkem červeného pásma. Do tankování od té doby ujeto 20 km, kdy rafička byla 1 dílek nad 0. Tankováno 9.03 l, takže rezerva by pořád měla být hodně dostatečná.
Jinak najeto 262km na těch 9l, což je dobrý (3,45l/100km), tuhle nádrž jsem se snažil jezdit hooodně s citem, plynule a nebrat pořádně za plyn při rozjezdech a zrychlování a taky jsem dofoukal kola o 0,3 každé.
Nemyslím si ale, že takto dlohou vydržím jezdit
Jak to vypadá tak na spotřebu bude mít vliv i deflektor na plexi, což asi potvrdí i Repka13. Já s ním jezdím v podstatě od začátku, takže nemám moc s čím pořádně porovnat.
Jinak to, že elektronika ukazuje počet km od rozsvícení kontrolky paliva je dobrý nápad, ale má to vady. Jednak to přepíná řežim zobrazení, tj. když jsem tam měl B, tak už ho tam samozřejmě nemám. Ze začátku ale kontrolka taky zhasne, a když se rožne znova, tak začíná počítat znova od nuly a to několikrát po sobě než začne permanentně svítit. Taky mám pocit, že po zhasnutí motoru a nastarvování mi pak naskočilo počítadlo A, takže mě přijde, že je v tom trochu hokej a někdy mě to spíš otravuje..