od nedory » 28 dub 2018, 08:46
tak nakonec to byl špatný kontakt na relátku u pojistek, po prohození za vedlejší to funguje, a i všechno ostatní.
EDIT: ale hovno, nefunguje. Nebo funguje, ale jen částečně a na principu náhodných výbuchů. Leč popořadě:
- po parádní grilovačce a posekání zahrady mě posedla mlsnota (ona tedy už včera, ale to nesvítily pížu světla, že, tak jsem si dal pivko), takže jsem sedl na kůň a vyrazil směr projížďka, spojená s natankováním dobroty v oblíbené vinotéce ve Žďáře nad Sázavou a pak kuduytudy domů. Auta se ztrácely v zrcátkách, zatáčky se kroutily, a najednou, vinotéka, takže zastavit, natankovat dobrotu a krleš dál. Nabalenej jak pumpa sedám na kůň, motor naskočí, ale nějak divně,co to kurwadrát je, otáčky to nedrží, přidám, rozjede se, pak chcípne a pak nic. Takže potupný odtlačení na cosi jako cyklostezku, za posměšnýho pohledu pumpičkářů. Zkouším to znova, a tuplem nic, startér točí, a nic. Ani benzín nesmrdí, takže ulitý to nebude.
První, co mě napadlo bylo, že pížo nechám ve vinotéce, pak vyžeru víno a pak už mi to bude buřt. Domů dojdu, dojedu stopem, doběhnu, dostanu se.
Další postup týraných neuronů směřoval k tomu, abych ho domů odtlačil, stejně že je Žďár výš nad mořem než Polná, takže kousek(kousíček maličkej) budu tlačit, a velký kus se povezu z kopce, budu se u toho pěkně nalejvat vínem, a domů se nějak dostanu, a ještě v dobré náladě.
Ve finále, kdy jsem proklel talijány do horoucích pekel, vzpoměl si na pracně nadrcené italské sprosťárny a všechny si je hezky zopakoval mě napadlo co kdyby jako relátko.... Obě byly horký jako ďas, pěkne jsem je prohodil, otočil klíčkem, cvakl chcípákem, počkal, až se rafičky proběhnou kolem budíků a ..... no jelo to. Prohodit zpátky, a nic. Zase zpátky, motor běží, světla nesvítí, ale co, puchejř na obloze, pojedu kotárama, čerti jsou dobře schovaný, a co není skryto v přibližovadle, to nahradí odvaha pilota, a já se tmy nebojím, a kolem hřbitova pojedu potichu a rychle, co kdyby......
Relátka mají patrně velký přechodový odpor, proto se tak hřejí a lepí se. Objednám pro jistotu všechny tři a vyměním, a jedno budu vozit raději s sebou. Ale dám s větším proudem, 30A je dost limit a proto odchází, jsou na hranici přetížení.
Argumenty mohou dojít, munice nikoli Konfucius