bajo_sk píše:Borci, asi prezujem. Prezuval som pri 11 000 na Pirelli Diablo, ale prax ukazala, ze sa mi tieto pneu na X10 absolutne nehodia. ASR blika pri kazdom druhom hrbole a na chladnejsom asfalte drzia velmi slabo. Moja prva tohtorocna jazda do prace skoncila skoro natiahnutim sa v krizovatke, ked mi v miernom naklone smyklo zadkom. Elektronika urobila co mala a drzku som nedal. No aj tak som na SAVAch tolko trablov nemal, kolko ich mam tu. Najazdene maju 10 000, dezen je v absolutnom poriadku. Vobec nejake vyraznejsie zjazdenie na nich nebadat. No aj tak, nemam k nim doveru
tomkob1980 píše:To budeš jeden z mála, kdo s nimi není spokojený. Mám na nich najeto cca 5 tis. km a nedám na ně dopustit. Nic z toho co popisuješ jsem nikdy nezaznamenal. Nemáš je náhodou výrazně přehuštěné?
duky5 píše:Veď tie gumy sú najmäkšie... Ale bežný nájazd na nich je dosť pod 10 000km, divné že ti toľko vydržali a ešte sú dobré...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků