Dnes som vytiahol skutra pred barak a hybaj sa trocha povozit. na displeji skutra bolo prijemnych 13 st C, ktore pocas jazdy klesli na 11, ale pod 10 to nekleslo. Cesty boli viac menej mokre a na vyssie polozenych dedinach bol uz aj novy posyp strku, takze opatrnost bola na mieste. Ale aj tak som si to uzil. Tato X10 sa mi zda byt nejak zivsia oproti mojej starsej X10, ktoru som na jar predal. Predsa len tu prvu som kupil ako 2 rocnu s 800km, takze ta viac stala ako jazdila a zabeh teda nic moc. Predal som ju s 8800km. Tato novsia X10 je dvojrocna a ma nabehanych uz 8700km, takze nelenosila a jazdila a je to na nej citit. Ked dam do nej na jar nahrat novu palivovu mapu, tak to bude zihadlo
Inak aj podvozok sa sprava trocha inak oproti mojej starsej. Tam bol taky nejaky tvrdy a v predu tlmice nejak pukali a zadne sa nedali nastavit. Vsak bola na to aj zvolavacka na bezplatnu vymenu zadnych tlmicov, co som ja nestihol. Na tejto novsej X10 sa zadne tlmice daju krasne nastavit jednoducho a lahko prilozenym klucikom a predne tlmice su makksie .
Takze dnes okolo komina slabych 50 km, ale krasne som uhasil abstak a ako som uz pisal, na skutri sezona nekonci ani v decembri ani v januari...
Prikladam par foto mojej staro- novej X10.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.