od denoo » 02 říj 2016, 22:06
Nazdar. Rozmyslam nad kupou noveho skutra. Najprv som bol za kymco downtown 350i noveho. Teraz este pokukujem aj po piaggio x10 500. Ten je troska drahsi ale cena nehra hlavnu rolu. Trosku ma zaskocilo toto vlakno a problemy po 20 tisic km s kruzkami, alebo miznuca voda chladica , prepinac svetiel.. pricom ide o docela novy skuter. Ja som mal prvej kymco downtown 300 a nic som neriesil a neriesili ho ani ostatni majitelia tohto skutra co som cital. Down 350 bude ok, nebojim sa poruch, ale zacal som uvazovat nieco troska vacsie este a x10 vyzera ok a ma vela detailov ktore iny vyrobcovia proste nemaju. Akurat nechcem kupit nieco co po 20 tis km bude po servisoch chodit. Je tu niekto kto ma novu x10 500 a ma na nej napr 30tis km alebo aj viac??? Dake skusenosti by bodli nech nekupim kravinu za 8 litrov,,,
Myslim ze kvalitnejsie je kymco a znese viac (som majitelom 3 ho kymca a neuverite este som nenavstivil servis okrem servisnej prehliadky za 40 euro naposledy) ale nemaju teraz taky skuter typu x10 alebo burgman. Vsetko len skor sportove mensie. dik
-- 3. 10. 2016 09:48 --
Mimochodom na 350 ke x10 som sedel. Kufor je tam velky ale zda sa mi plytky. Na 500 ke by mal byt este plytkejsi vzhladom na to ze tam je to elek. nastavenie pruzenia. Nie je ten kufor na 500 kach moc maly uz? Vojde sa tam integrala na vysku?
Suzuki BG 400 K9 chorvatsko 2011 na skutru 2400km